KFUM og KFUK afholder sodavandsdisko for børn fra 5. - 7. klasse fra kl. 19 - 22.

Diskoet afholdes ca. hver 14 dag i skoleåret på KFUM og KFUK, Kirkegade 70, Esbjerg. 

Der er altid godt gang på dansegulvet, hvor der bliver fyret op for musikken af vores egne DJ's. Der bliver afviklet konkurrencer i løbet af aftenen, hvor der bla. kan vindes sodavand, slikposer og fribilletter til næste disko. 

Prisen for at komme til disko er for øjeblikket 45,- kr. første gang hvor man bliver tilmeldt. Anden gang får man udleveret et medlemskort, og skal så betale 35,- kr. for at komme ind. Hvis man glemmer sit medlemskort, skal man betale 45,- kr. Nyt medlemskort koster 10,- kr.

Der har været en tendens til at pigerne kommer i mere og mere udfordrende tøj, hvilket har bevirket, at vi har været nødt til at stramme op om dette. Derfor er kravet, at man møder op i anstændigt tøj. Dette vil langt de fleste forældre kunne hjælpe deres børn med at finde ud af.