KFUM og KFUK afholder sodavandsdisko for børn fra 5. - 7. klasse fra kl. 19 - 22.

Diskoet afholdes ca. hver 14 dag i skoleåret på KFUM og KFUK, Kirkegade 70, Esbjerg. 

Der er altid godt gang på dansegulvet, hvor der bliver fyret op for musikken af vores egne DJ's. Der bliver afviklet konkurrencer i løbet af aftenen, hvor der bla. kan vindes sodavand, slikposer og fribilletter til næste disko. Den sidste konkurrence start kl. 21.45 og dette er normalt kinddans, hvilket er en meget populær konkurrence.

I løbet af aftenen er det muligt at købe bland andet slik, sodavand, slush ice og knæklys ting i vores kiosk som normalt kan findes på første sal.

Der er gratis garderobe hvor vi altid har vores frivillige klar til at modtage jakker, taske og endda løbehjul. Man får udleveret et jakke- eller taskenummer og det er vigtigt at man ikke mister dette nummer. Hvis man mister nummeret er man desværre nød til at vente til sidste.

Ved afhentning kan det være udforende at finde en parkeringsplads lige ved døren og vi forsøger så vidt muligt at hjælpe trafikken foran KFUM og KFUK. Vi foreslår at man prøver at parkere på enten Skjoldsgade eller lidt længere nede af Kirkegade. Hvis man er i tvivl hvem vi er på gaden, så kig efter de orange jakke. Ved døren er det muligt at vi står i vores grønne t-shirts.

 

Vores Facebook side hedder KFUM Disko.